Actualitat

Hem inaugurat la 26a oficina de la nostra xarxa a Amposta

Apostem pels valors que fan únic el nostre model d’empresa a Catalunya. Invertim en proximitat, implicació i compromís envers els nostres clients.

Amb l’obertura de l’oficina d’Amposta seguim amb el desplegament del nostre projecte per arribar a totes les zones agrícoles més importants de Catalunya. Invertir en proximitat, ens aporta molts avantatges, entre aquests, els més interessants des del punt de vista dels nostres clients, són:

  • Atenció directa i personalitzada per part dels nostres tècnics. Per nosaltres és important que pugui gaudir d’aquesta atenció, per tant volem posar mitjans perquè hi pugui tenir un accés directe.
  • La proximitat amb el territori ens permet conèixer en ‘temps real’ el que hi passa, podent reaccionar ràpidament i oferir solucions adequades als nostres clients.
  • Estem al costat de més de 15.000 explotacions, aquesta varietat, juntament amb la proximitat multiplica la nostra experiència, fet que reverteix en una major qualitat en la prestació del servei.
  • Ens permet tenir tècnics especialistes en molts campsi que coneixen diferents realitats, això fa que puguem adaptar-nos a les necessitats i posar a disposició dels nostres clients un coneixement ‘d’ampli espectre’.

Per això ens il·lusiona posar els nostres serveis i els nostres valors al servei de les empreses agràries del Delta de l’Ebre.

Volem apropar-nos a una zona molt important pel seu alt valor natural i per ser la zona arrossera més important del país, però on hi destaquen també els conreus de l’olivera i els cítrics.

Esperem que ens visiteu al carrer Jaume I, núm. 30 d’Amposta, o a amposta@agroxarxa.com, o al telf. 669 80 55 73