Actualitat

A tenir en compte el 2018

De cara al proper any no preveiem canvis significatius en el tràmit de la DUN, només la incorporació de la sol·licitud del Pla de Reconversió de la Vinya. També hi tornarà a haver CGE, pel que si preveieu fer inversions, no tardeu en passar per la vostra oficina per començar a donar-li forma, fent-ho amb previsió, que és quan podem optimitzar la sol·licitud.

També segueix avançant l’aplicació del RD 1311/2012 que va entrar en vigor l’any 2012, i que estableix el marc d’actuació per aconseguir un ús sostenible dels fitosanitaris, a través de la Gestió Integrada de Plagues (GIP). A Agroxarxa estem treballant per tal de poder oferir-vos aquest 2018 un servei específic en aquest camp. D’aquesta manera seguim avançant en la nostra oferta d’un assessorament totalment integral per la vostra explotació.

També ens preparem pel desplegament del futur decret de gestió de la fertilització nitrogenada. Pensem fermament que hem de ser una eina útil per a vosaltres i facilitar-vos l’acompliment de tots els requeriments i l’assessorament adequat en cada cas.

En l’àmbit de l’assessorament i gestió empresarial, més enllà de l’imminent canvi en el termini del model 184 (i 347 el proper any), també estem preparant-nos per tal de poder assessorar-vos en la reforma urgent del treball autònoms publicada el passat 25 d’octubre. Aquí podeu trobar un resum de les principals mesures adoptades.

També us volem avançar un parell de novetats:

  • Als que vulgueu donar un pas endavant en la gestió de la vostra comptabilitat, properament posarem a la vostra disposició nous productes, que amplien el ventall de la nostra oferta.
  • Tindrem novetats en la nostra Corredoria d’Assegurances. En un mercat cada cop més competitiu, nosaltres volem seguir sent referents, amb un servei i uns productes totalment pensats i adaptats al sector agrari.

Com veieu, el nostre ànim és treballar per vosaltres i amb vosaltres per oferir-vos els millors serveis.