Actualitat

Acte d’inauguració de la nova oficina a Vic

actualitat_nova_vic2El passat dia 10 d’octubre es va portar a terme la inauguració de la nova oficina de  Vic, situada a l’Edifici del Sucre, centre estratègic del món agrari a Osona.

A l’acte varen intervenir el Coordinador Nacional d’Unió de Pagesos, Joan Caball; el Delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Juli Gendrau; l’Alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal; i Carles Mencos, Coordinador Territorial de la Catalunya Central d’Unió de Pagesos. També hi eren presents altres autoritats, com la diputada Marta Pascal; el president de la Delegació de la Cambra de Comerç a Osona, Josep Pujadas; el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca; i alguns dels màxims representants dels Mossos d’Esquadra, entre d’altres.

actualitat_nova_vicL’assistència de públic a l’acte va ser un èxit, cosa que ens fa ser optimistes cara a complir amb el nostre objectiu d’arribar a totes les explotacions d’Osona i de la resta de la Catalunya Central.

Els parlaments varen destacar la influència i importància de la Unió de Pagesos a l’historia del sector agrícola i ramader de Catalunya, així com el paper determinant que ha de jugar el sindicat en la construcció de l’agricultura i el país del futur.

A continuació s’adjunta un resum de la presència de l’acte als mitjans de comunicació.

Nació digital: Unió de Pagesos trasllada la seva seu al Sucre de Vic

3/24.cat: Unió de Pagesos estrena nou local a Vic amb el repte de mantenir-se com a referent per a la pagesia i la ramaderia

El 9 Nou: Unió de Pagesos inaugura la seva nova seu al Sucre a Vic