Actualitat

Agroxarxa a les fires del sector

Un dels valors que defineixen la nostra cultura corporativa és la proximitat i aquesta gira al voltant de dos conceptes, la proximitat geogràfica i la proximitat de relació.

A Agroxarxa tenim molt en compte aquestes dues vessants, i amb el nostre desplegament territorial procurem que tots els nostres clients actuals i futurs tinguin sempre una oficina amb tots els serveis ben propera, i en els casos en que això no és possible, estem treballant per introduir millores tècniques que aportin alternatives i facilitin aquesta relació, com ara el Portal del Cient a la nostra web o bé la consultoria via webcam.

Per altra banda, i per mantenir el valor d’una relació propera amb els nostres clients, és per a nosaltres de vital importància estar al dia de totes les novetats i problemàtiques del sector, amb això podem oferir solucions el màxim d’adaptades a les necessitats que sorgeixin.

A conseqüència de tot això, en les últimes setmanes hem estat presents, junt amb la Unió de Pagesos de Catalunya, a les fires que són referents en el sector agrari i ramader: Firagri a Figueres, Fira de Sant Josep a Mollerussa i al Mercat del Ram a Vic.

2015-03-13 18.37.53
Sant Josep MollerussaIMG_20150328_164240