Club Espiga

A Agroxarxa la teva satisfacció és el més important, per això treballem cada dia per oferir-te uns serveis i uns productes innovadors i de qualitat.

Durant més de 25 anys, la confiança dels clients com tu ens ha fet créixer, i t’ho volem agrair amb el nou Club Espiga.

I tu, quina espiga ets?

Et convidem a informar-te de com pots aconseguir una targeta espiga d’OR, espiga d’ARGENT o ESPIGA i descobrir tots els avantatges…

  • Obtindràs promocions especials per a tu
  • Podràs gaudir de descomptes en la contractació de nous serveis
  • Accediràs a serveis exclusius per als membres del club
  • I molt més…!

Omple el formulari i consulta’ns com pots convertir-te en una Espiga, Espiga d’Argent o una Espiga d’Or i augmenta tots els beneficis de formar part del Club Espiga!


    En virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, expressament ens autoritza a que les seves dades personals s'incorporin al fitxer anomenat "contactes" responsabilitat de AGROXARXA, SLU. La finalitat d'aquest fitxer és gestionar aquesta agenda a la fi de donar resposta a les seves peticions. Les dades no seran transmeses a terceres persones que no s'hagin autoritzat expressament. En qualsevol moment es podrà revocar l'autorització atorgada i exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició al tractament de les seves dades personals i de portabilitat. Qualsevol petició s'ha de dirigir a agroxarxa@agroxarxa.com o a Riu Besòs, 22 baixos de Lleida (25001).