Campanyes finalitzades

Assegurança de collita

Assegurança de rendiments pels diferents cultius

— CAMPANYA FINALITZADA —

Ara és el moment d’assessorar-te i escollir la millor opció per a la teva explotació. Tens la possibilitat de contractar l’assegurança que et cobrirà tots els danys fins a la collita.

Dates màximes per contractar la pòlissa d’assegurança agrària amb els mòduls que et cobreixen totes les adversitats climàtiques, l’incendi i la fauna silvestre pels conreus de secà:

Asseg. creixent d’explotacions de conreus herbacis 28 de desembre
Asseg. creixent d’oliveres 28 de desembre
Asseg. creixent de fruits secs 10 de desembre
Asseg. creixent d’explotacions vitícoles 28 de desembre

 Assegurança de collita     Assegurança de collita

En el cas de conreus herbacis de regadiu, únicament queden coberts els danys produïts per la fauna silvestre si contractes la pòlissa abans del 28 de desembre.

Recorda que es necessari tenir informació de les cobertures dels diferents mòduls que fan necessaris un assessorament expert en el moment de la contractació de la pòlissa per evitar sorpreses en cas de sinistre.

Assegurança de collita

 Assegurança de sobrepreu per conreus herbacis:

Si contractes ara la pòlissa d’Agroseguro amb nosaltres, a la primavera et podem contractar a traves d’AGROMUTUA una assegurança de sobrepreu per tots els conreus herbacis. Aquesta assegurança permet incrementar el preu d’assegurament dels cultius fins un 30%. Els riscos assegurables són la pedra de manera obligatòria i el foc de manera opcional.

Assegurança de collita