General

Asseguri el futur dels que més estima

Contracti una pòlissa d’assegurança orientada a ajudar als seus quan vostè no pugui fer-ho. Facilitarà a la seva família poder afrontar el futur sense problemes econòmics. A més a més, algunes de les garanties el podran ajudar en moments especialment difícils.

Voldríem aprofitar aquest moment per recordar-li la importància de tenir contractada una bona assegurança de vida. És molt recomanable que protegeixi la seva família i el seu patrimoni davant qualsevol eventualitat futura.

Pel fet de ser client nostre, li recomanem una assegurança en la que podem oferir-li unes condicions molt avantatjoses si la contracta abans del 31/07/16.

assegurances vida

És habitual, i normal, no haver-hi pensat encara o no haver-ne demanat informació en profunditat, ara és un bon moment per fer-ho. El convidem a trucar-nos i parlar-ne, sense cap mena de compromís. Aprofiti aquesta oportunitat.

A la nostra corredoria li podem oferir sempre una assegurança adequada a les seves necessitats i un assessorament totalment personalitzat.