Campanyes finalitzades

Recordeu que cal tenir el PGDR actualitzat, aprofiteu per conèixer el nostre servei d’Enginyeria

porquetUs recordem que una de les obligacions que teniu com a ramaders és portar una gestió adequada dels fems i purins que es generen a l’explotació. Aquesta gestió consisteix, entre altres coses, en elaborar un Pla de Dejeccions Ramaderes i portar al dia el Llibre de Dejeccions Ramaderes.

El fet de no tenir algun d’aquests documents degudament actualitzats pot ser motiu de sanció administrativa i per això és necessari tenir tota la documentació al dia.

Us convidem a demanar hora pel nostre servei d’Enginyeria per tal de revisar i adecuar la documentació a les últimes regulacions en la matèria.

Volem que conegueu el nostre servei d’Enginyeria,  que va més enllà de la redacció de documents o la realització de simples tràmits, el que creiem que és important és la visualització del que hi ha darrera d’aquests: el client i la seva realitat. Aquesta és la clau que ens diferencia, el que condiciona la nostra feina i en el que ens centrem.

Combinem la nostra especialització en el món agrari i rural i la nostra presència a tot Catalunya per conèixer de primera mà totes les casuístiques que es donen en aquest àmbit, això ens aporta la capacitat i coneixement per assessorar amb el millor criteri i per poder proposar tot tipus de solucions adaptades a qualsevol agent del món rural.

Sempre vetllem per oferir un assessorament personalitzat segons les particularitats del client, a més a més, per nosaltres, és molt important acompanyar-lo durant totes les fases del procés, donant-li suport en qualsevol aspecte que el projecte pugui necessitar. El nostre acompanyament i seguiment és integral.

Veniu a conèixer-nos!