Campanyes finalitzades

Campanya DUN i CGE 2016

Aquest febrer s’inicia la Campanya DUN 2016 i el termini finalitza el 30 d’abril.

És important tenir en compte que en aquesta campanya es comuniquen els nous drets de pagament base i cal revisar que s’hagin assignat correctament. Alhora és el primer any d’aplicació del règim de petits agricultors i s’haurà de comprovar la conveniència de mantenir-se dins del règim.

L’element diferenciador més important que li oferim al fer la seva DUN és l’anàlisi i tracte particular del seu cas, l’acompanyem durant tot el procés, des de la declaració inicial, durant la tramitació de documentació i fent-ne seguiment fins l’any següent. Vetllem per assegurar-nos que la DUN arribi a bon port, i això ho aconseguim coneixent els procediments i la normativa fins al mínim detall.

El nostre assessorament està avalat per un equip tècnic expert i especialitzat en la gestió d’ajuts i subvencions. Això assegura que l’accés als ajuts sigui un èxit i el risc de penalitzacions mínim gràcies als nostres sistemes interns de revisió.

Núvol valors dun 2016

Per últim, dir-li que en el mateix període es poden demanar l’ajut per la Incorporació de Joves i els ajuts per realitzar inversions a la seva explotació (Pla de Millora, Diversificació cap a activitats no agrícoles i altres ajuts per la Mitigació del canvi climàtic).

Per poder oferir-li el millor servei, cal que concerti dia i hora el més aviat possible. Recordi preguntar pels convenis que tenim amb la majoria d’entitats bancàries, les quals es fan càrrec d’una part del cost de fer la DUN.