Actualitat

Campanya Renda 2020

Et convidem a què confiïs amb nosaltres per fer la Declaració de Renda corresponent a l’exercici 2020 així com l’Impost sobre el Patrimoni si és que hi estàs obligat. El termini per la seva presentació és fins el 30 de juny.

Aquest any és més important que mai mirar si existeix l’obligació de presentar la declaració, especialment en el cas d’haver estat inclòs en un ERTO o haver rebut algun tipus d’ajut públic o prestació en relació al Covid.

El principals elements que fan destacar el nostre servei són:

  • Equip tècnic expert i especialitzat en el sector agrari: el nostre equip compta amb una notable experiència i coneix al detall tota la casuística del sector amb el qual treballem principalment. La formació, eines i la preparació per l’elaboració de les teves declaracions estan fetes amb tot rigor per tal que el nostre assessorament sigui segur i de confiança. Els ajuts o les expropiacions, per exemple, tenen una tributació específica, que cal conèixer i aplicar per reduir el risc de sancions. La nostra visió global i coneixement ens possibilita oferir-te un servei d’altíssima qualitat. 
  • Anàlisi i tracte particular de cada cas: els nostres professionals t’atendran en persona i resoldran els teus dubtes de manera directa, dedicant tot el temps necessari a la teva Declaració de Renda per tal que el resultat sigui òptim. 
  • Assessorament, acompanyament i seguiment davant incidències: la nostra feina no acaba amb la presentació de la declaració, davant qualsevol dubte o requeriment, en fem el seguiment i t’assessorem de manera contínua.

Com sempre, pots comptar amb els nostres tècnics, que t’assessoraran i t’atendran amb la màxima professionalitat i expertesa.

També, i per poder atendre’t amb la màxima eficiència és convenient que demanis hora prèviament, per telèfon o correu electrònic. Aquí tens les dades per contactar amb qualsevol de les nostres oficines.

Si tens qualsevol dubte o qüestió restem a la teva disposició.

Si encara no ets client d’assessorament fiscal i comptable i necessites qualsevol aclariment al respecte, no dubtis a posar-se en contacte amb el nostre equip.