Actualitat

Celebració dels 25 anys d’Agroxarxa

Com ja sabeu, el passat 21 d’octubre vàrem fer 25 anys.

I estem molt contents de la rebuda que va tenir l’acte de celebració que vàrem portar a terme de manera simultània a totes les nostres oficines. Més de 500 clients, afiliats i amics ens van acompanyar en aquest dia tan assenyalat. Estem molt orgullosos de poder dir que tenim 25 anys d’història buscant solucions a les necessitats de les empreses i particulars. Hi hem arribat plegats, la vostra confiança i fidelitat ens ha permès poder celebrar un esdeveniment a l’abast de poques empreses.

El nostre origen es remunta a finals dels anys 80 i durant aquests anys, hem viscut diferents etapes i ens hem hagut d’adaptar a les diferents conjuntures que han esdevingut, alguns cops no ha estat fàcil, però sempre hem mantingut intacte el nostre model de prestació de serveis, basat en l’especialització, la qualitat, la proximitat i el servei integral, i aquest, creiem que ha estat el secret del nostre èxit.

Encarem el futur amb la voluntat de continuar sent els referents en la prestació de serveis en el sector agrari. Es per aquest motiu que continuem treballant molt intensament per oferir-vos sempre productes d’assessorament professionals i de qualitat.

I com que creiem que no seríem el que som, sense la confiança que tots vosaltres ens heu dipositat al llarg de tots aquests anys, us volem donar, un cop més i de tot cor, les gràcies.