Actualitat

Colaborem amb la Xarxa Compable Agrària

La Xarxa Comptable Agrària és un instrument que permet avaluar la renda de les explotacions agràries de Catalunya i l’impacte que la política agrària produeix en elles. Ofereix una visió de totes les quantificacions disponibles sobre l’activitat agrària a partir de les dades comptables.

Des de fa anys, l’Equip d’Economia Agrària d’Agroxarxa, especialitzat en l’assessorament comptable i elaboració d’estudis de costos per tot tipus d’explotacions agràries, participa en la recollida i elaboració d’aquestes dades.

En aquest enllaç podreu consultar les dades publicades (aneu a Resultats explotacions i Resultats compte analític per producte),

http://agricultura.gencat.cat/ca/departament/dar_estadistiques_observatoris/dar_xarxa_comptable_agraria/

La feina que fem des de l’Equip d’Economia Agrària i el coneixement que ens aporta sobre la realitat dels diferents tipus d’explotacions, ens permet ser capdavanters, i especialistes de referència a Catalunya, en l’assessorament i gestió empresarial en el món agrari.

Si us interessa un estudi dels costos de la vostra explotació, o assessorament fiscal i comptable en general, us podeu posar en contacte amb qualsevol de les nostres oficines.