Actualitat

Comencem a col·laborar amb Agroptima

Agroptima i Agroxarxa comencem a treballar junts!

Encara no coneixes Agroptima? Agroptima és una innovadora empresa que ha desenvolupat una aplicació per controlar la teva explotació des del teu mòbil. Et permet anotar les feines des del camp i tot es guarda al teu ordinador. Podràs controlar els teus costos, ser més eficient i extreure el quadern de camp. Prova-ho 15 dies gratis!

Amb aquesta col·laboració, podràs presentar-nos els llistats d’informació de la teva explotació, que pots extreure fàcilment d’Agroptima, quan hagis de fer tràmits de la PAC, assegurances, ajuts… L’avantatge principal és que t’estalviaràs temps i guanyaràs en comoditat, ja que la major part de la documentació a presentar la podràs extreure en 1 clic.

El nostre objectiu comú és fer més fàcil la gestió de la teva explotació.

La nostra col·laboració sorgeix després d’una prova pilot on un grup d’agricultors d’Agroxarxa han utilitzat Agroptima durant 6 mesos. Segons Pere Torras, que ha fet la prova pilot i ja és client d’Agroptima i Agroxarxa:

“Vaig conèixer Agroptima a través d’Agroxarxa. Com que ara ho anoto tot a l’app d’Agroptima, quan vaig haver de tramitar les assegurances vaig entrar a Agroptima, vaig extreure un llistat i els ho vaig presentar a Agroxarxa. Així ha estat més còmode i he estalviat temps. Ara amb la PAC també ho faré així.”

Des d’avui, podràs venir a qualsevol de les nostres 24 oficines i informar-te sobre Agroptima i els serveis d’assessorament d’Agroxarxa.

Per més informació, pots posar-te en contacte amb Agroptima o dirigir-te a la teva oficina d’Agroxarxa més propera: http://www.agroxarxa.com/contacte/

agroptima-agroxarxa