Actualitat

Concurs de Llaurada de les comarques de Barcelona

 

El proper 20 i 21 de Setembre es celebrarà el IV Campionat de Llaurada de Tractors d’Època de les comarques de Barcelona.

Aquest campionat inclou l’exposició, exhibició i demostració de tractors i màquines antigues. Aquesta festa de la pagesia es celebrarà a la població de Sant Vicens de Castellet en un recinte de 4 ha. El dissabte es realitzarà la recepció, batuda, subhasta d’un tractor antic i una marató de country com a actes previs, que donaran peu a que el diumenge a les 9h s’iniciï el campionat, finalitzant-se a les 14h amb l’entrega de trofeus i el dinar de germanor.

Aquesta iniciativa i festa de la pagesia es porta a terme gràcies als Amics del Tractor d’Època del Bages, associació amb moltes ganes de consolidar l’esdeveniment com un punt de trobada anual i de referència de la pagesia.

Agroxarxa, SLU mitjançant la nostra oficina de Manresa hem col·laborat amb l’organització de l’esdeveniment, i hi serem presents amb un estand els dos dies del concurs per presentar-vos els nostres serveis, així com per recollir les vostres inquietuds amb l´ànim de millorar de forma continuada els nostres productes i el seu enfoc integral, professional i així adaptar-los al màxim a les vostres necessitats. A més a més i en motiu d’aquesta fira, hem preparat una sèrie d’ofertes especials.

Us hi esperem!

 

IV_campionat_llaurada_tractors