Actualitat

Conegueu la nostra nova oficina a Lleida

Fa unes setmanes que vàrem canviar d’ubicació a Lleida. El trasllat ens ha permès atendre als nostres clients en unes condicions més confortables i continuar oferint tots els nostres serveis amb la qualitat i l’assessorament integral que ens caracteritza.

Ens fa molta il·lusió començar aquesta nova etapa i de ben segur que revertirà en reforçar el nostre lideratge en una zona tant important en el nostre sector com és el Segrià.

En el nostre propòsit està dotar-nos de més recursos per tal d’arribar a totes les zones agrícoles més importants de Catalunya.

Invertir en proximitat, ens aporta molts avantatges, entre aquests, els més interessants des del punt de vista dels nostres clients, són:

  • Atenció directa i personalitzada per part dels nostres tècnics. Per nosaltres és important que pugui gaudir d’aquesta atenció, per tant volem posar mitjans perquè hi pugui tenir un accés directe.
  • La proximitat amb el territori ens permet conèixer en ‘temps real’ el que hi passa, podent reaccionar ràpidament i oferir solucions adequades als nostres clients.
  • Estem al costat de més de 15.000 explotacions, aquesta varietat, juntament amb la proximitat multiplica la nostra experiència, fet que reverteix en una major qualitat en la prestació del servei.
  • Ens permet tenir tècnics especialistes en molts camps i que coneixen diferents realitats, això fa que puguem adaptar-nos a les necessitats i posar a disposició dels nostres clients un coneixement ‘d’ampli espectre’.

Si encara no sou clients, us convidem a venir i a conèixer-nos, i si ja sou clients, estarem encantats d’ensenyar-vos les noves instal·lacions.

Us recordem que estan situades al costat del camp del Club Atlètic Segre – Zona Copa d’Or, al carrer Riu Besòs, 22 baixos.

Aprofiteu i veniu a fer la DUN 2019! Us esperem!