Campanyes finalitzades

Contractació de Temporers per la Verema

Existeixen una sèrie de punts molt importants a tenir en compte alhora de realitzar la contractació dels treballadors temporers durant la campanya de la verema.

Tenint en compte això, volem facilitar-vos al màxim l’acompliment de les obligacions que es deriven del fet de tenir treballadors i que no us preocupeu per res més que no sigui veremar, així a Agroxarxa us garantim que:

  • Tenim un equip tècnic expert i especialitzat en el sector agrari: el nostre equip té una notable experiència i coneix al detall tota la casuística del sector, és important conèixer les especificitats del règim agrari per assegurar que tot el procés es fa correctament i es compleixen els requisits que la normativa preveu. La nostra visió global i coneixement ens possibilita oferir-li un servei d’alta qualitat.
  • Tranquil·litat: som assessors de referència en el sector, gestionem un volum molt important d’altes i contractes i tenim presència a tot Catalunya, per això pot estar tranquil davant qualsevol contratemps o incidència. En cas d’inspecció l’acompanyem en tot el procés.
  • Sabem el que fem i li volem simplificar el procés de contractació, ens encarreguem de tot i ho vetllem per tal que es pugui centrar en l’important en aquest moment: la collita.

summer deals! (1)