Actualitat

Declaració de Renda 2017

El convidem a què confiï amb nosaltres per fer la Declaració de Renda corresponent a l’exercici 2017 així com l’Impost sobre el Patrimoni si és que hi està obligat. El termini per la seva presentació és fins el 2 de juliol.

El principals elements que fan destacar el nostre servei són:

  • Equip tècnic expert i especialitzat en el sector agrari: el nostre equip compta amb una notable experiència i coneix al detall tota la casuística del sector amb el qual treballem principalment. La formació, eines i la preparació per l’elaboració de les seves declaracions estan fetes amb tot rigor per tal que el nostre assessorament sigui segur i de confiança. Els ajuts o les expropiacions, per exemple, tenen una tributació específica, que cal conèixer i aplicar per reduir el risc de sancions. La nostra visió global i coneixement ens possibilita oferir-li un servei d’altíssima qualitat. 
  • Anàlisi i tracte particular de cada cas: els nostres professionals us atendran en persona i resoldran els vostres dubtes de manera directa, dedicant tot el temps necessari a la vostra Declaració de Renda per tal que el resultat sigui òptim. 
  • Assessorament, acompanyament i seguiment davant incidències: la nostra feina no acaba amb la presentació de la declaració, davant qualsevol dubte o requeriment, en fem el seguiment i l’assessorem de manera contínua. Sempre ens pot trobar al seu servei a les nostres oficines.

Vingui a fer la seva Declaració de Renda 2017 amb nosaltres, demani hora per telèfon o e-mail.

2 pensaments quant a “Declaració de Renda 2017”

Els comentaris estan tancats.