Actualitat

Declaració de Renda 2018

Et convidem a què confiïs amb nosaltres per fer la Declaració de Renda corresponent a l’exercici 2018 així com l’Impost sobre el Patrimoni si és que hi estàs obligat. El termini per la seva presentació és fins el 1 de juliol.

El principals elements que fan destacar el nostre servei són:

  • Equip tècnic expert i especialitzat en el sector agrari: el nostre equip compta amb una notable experiència i coneix al detall tota la casuística del sector amb el qual treballem principalment. La formació, eines i la preparació per l’elaboració de les teves declaracions estan fetes amb tot rigor per tal que el nostre assessorament sigui segur i de confiança. Els ajuts o les expropiacions, per exemple, tenen una tributació específica, que cal conèixer i aplicar per reduir el risc de sancions. La nostra visió global i coneixement ens possibilita oferir-te un servei d’altíssima qualitat. 
  • Anàlisi i tracte particular de cada cas: els nostres professionals t’atendran en persona i resoldran els teus dubtes de manera directa, dedicant tot el temps necessari a la teva Declaració de Renda per tal que el resultat sigui òptim. 
  • Assessorament, acompanyament i seguiment davant incidències: la nostra feina no acaba amb la presentació de la declaració, davant qualsevol dubte o requeriment, en fem el seguiment i t’assessorem de manera contínua.

 

Sempre ens pots trobar al teu servei a les nostres oficines. Vine a fer la teva Declaració de Renda 2018 amb nosaltres, demana hora per telèfon o e-mail.