Campanyes finalitzades

DUN 2015 i ajuts per la Incorporació de Joves o per realitzar inversions

Ja s’ha iniciat la Campanya DUN 2015 i el termini finalitza el 15 de maig. Al document adjunt li detallem la relació de documentació imprescindible per poder confeccionar la seva sol·licitud amb qualitat i tranquil·litat.

Aquest any comença la nova PAC (2014-2020) que comporta canvis significatius (Pagament Base i Component Verd o Greening). És un any clau per l’elaboració de la DUN, el fer-la bé i destinar-hi l’atenció i els recursos necessaris és una inversió pels propers anys.

El principal i més important element diferenciador de la nostra DUN és l’anàlisi i tracte particular del seu cas, l’ajudem des de la declaració inicial, durant la tramitació de documentació i fent-ne seguiment fins l’any següent.

El nostre assessorament està avalat per un equip tècnic expert i especialitzat en la gestió d’ajuts i subvencions. Això assegura que l’accés als ajuts sigui un èxit i el risc de penalitzacions mínim, gràcies als nostres sistemes interns de revisió.

Vetllem per assegurar-nos que la DUN arribi a bon port, això ho aconseguim coneixent els procediments, la normativa i la mateixa administració fins al mínim detall.

Per últim, dir-li que en el mateix període es pot demanar l’ajut per la Incorporació de Joves i els ajuts per realitzar inversions a la seva explotació (Pla de Millora, Diversificació cap a activitats no agrícoles i altres ajuts per la Mitigació del canvi climàtic).

Per tal que li puguem oferir el millor servei, cal que concerti dia i hora a la seva oficina el més aviat possible per fer la seva DUN 2015. Recordi preguntar pels convenis que tenim amb la majoria d’entitats bancàries, les quals es fan càrrec d’una part del cost.

nuvol

Una resposta a “DUN 2015 i ajuts per la Incorporació de Joves o per realitzar inversions”

Els comentaris estan tancats.