Actualitat

tractor gastoil camp llaurat

DUN 2019: ja comença

Aquest febrer s’inicia el període de tramitació de la DUN 2019 i el termini finalitzarà el proper 30 d’abril.

En el mateix període es pot demanar l’ajut per la Incorporació de Joves i els ajuts per a realitzar inversions a la explotació (Pla de Millora, Diversificació cap a activitats no agrícoles i altres ajuts per la Mitigació del canvi climàtic). Així, si teniu intenció de sol·licitar algún tipus d’ajut per fer inversions a la vostra explotació, no us espereu, val la pena que en comencem a parlar.

Recordar-vos que la sol•licitud d’ajut de Reestructuració i Reconversió de la Vinya des de l’any passat es fa mitjançant la DUN.

L’elaboració de la DUN no és un simple tràmit, cal revisar i adequar-la bé a la realitat de l’explotació, d’aquesta manera s’assegura que l’accés als ajuts sigui un èxit i el risc de penalitzacions mínim. A Agroxarxa, com a entitat d’assessorament de referència a Catalunya, vetllem sempre per assegurar-nos que la DUN arribi a bon port, i això ho aconseguim coneixent els procediments i la normativa fins al mínim detall i també gràcies als nostres sistemes interns de revisió.