Actualitat

En plena campanya de DUN 2015 i Renda 2014

Aquests dies coincideixen en el temps dues de les campanyes més potents de l’any. La campanya de la DUN 2015 i la de la Declaració de Renda 2014.

Aquestes campanyes comporten un moviment de més de 12.000 clients per les nostres 25 oficines, on son atesos pel nostre equip de professionals, especialitzats en cada camp.

Un dels nostres valors principals és la personalització de cada cas, estudiem cada situació particular per tal d’optimitzar cada declaració, ja sigui DUN o Renda, o també qualsevol altre servei. Al mateix temps podeu resoldre els dubtes tingueu de manera directa.

La integralitat del nostre servei fa que coneguem al detall tota la casuística del sector i des de totes les perspectives. Per exemple, els ajuts o les expropiacions, tenen una tributació específica, que cal conèixer i aplicar per reduir el risc de sancions.

I per últim, un altre fet que ens diferència: l’assessorament, acompanyament i seguiment davant incidències, la nostra feina no acaba amb la presentació de la declaració, davant qualsevol dubte o requeriment, en fem el seguiment i l’assessorem de manera contínua.

Sempre ens pot trobar al seu servei a les nostres oficines.

Renda DUN