Actualitat

Energies alternatives per les explotacions ramaderes

Una de les nostres prioritats és proporcionar un servei integral als nostres clients, amb això volem que qualsevol actuació o gestió que l’activitat o la explotació requereixi, es pugui realitzar amb el màxim de comoditat i garanties.

En la mesura del possible, procurem tenim personal qualificat per assessorar al respecte de les necessitats més freqüents, però si això no es possible, tenim establerta una xarxa de col·laboracions amb empreses capdavanteres en el seu sector, amb les quals prestem el servei conjuntament, amb l’ànim de facilitar la resolució de qualsevol necessitat o demanda dels nostres clients.

Exemple d’això, es la nostra col·laboració amb IMARTEC, empresa especialitzada el camp de les energies renovables.

la biomassa proporciona energia neta i econòmica a les explotacions ramaderes
La biomassa proporciona energia neta i econòmica a les explotacions ramaderes

A moltes explotacions, especialment ramaderes, la despesa energètica es un problema, es per tant que cal estudiar al detall les diferents alternatives que existeixen per determinar si n’hi ha cap que pugui reduir aquest cost. Si, a més a més, això ho vinculem al nou ajut per la Mitigació del Canvi Climàtic, la inversió inicial encara pot ser més assequible. En aquest aspecte, Agroxarxa i IMARTEC us podem assessorar detalladament. Destacar també les possibilitats de finançament que IMARTEC ofereix.

En els propers mesos i de cara a preparar la propera campanya d’ajuts 2016, realitzarem un seguit de xerrades informatives al respecte del autoconsum fotovoltaic i de biomassa a nivell tèrmic en les explotacions ramaderes, ambdues son alternatives viables a curt termini, degut al fort increment del cost de les fonts d’energia tradicionals.

Si hi esteu interessats o voleu rebre més informació, podeu contactar-nos a agroxarxa@agroxarxa.com o directament a imartec@imartec.es.