Actualitat

Jornades informatives sobre les Transmissions en les Explotacions Agràries

xerrada juridicAquests dies s’estan portant a terme tot un seguit de jornades informatives centrades en el Relleu Generacional a les Explotacions Agràries.  La temàtica gira al voltant de les diferents situacions que es deriven davant aquest fet i les diferents possibilitats o solucions administratives i legals que existeixen en una situació tan sensible com aquesta.

La transmissió de la explotació, ja sigui en vida o derivada d’una herència, és un pas que cal conèixer i planificar bé per tal d’assegurar que es fa de la millor manera possible.

Així doncs aquestes jornades, que s’organitzen arrel de la demanda del recent creat sector social de la pagesia gran de la Unió de Pagesos de Catalunya i dels nostres clients, pretenen informar i aclarir els principals dubtes al respecte.

Les jornades coorganitzades per Agroxarxa i la Unió de Pagesos de Catalunya, compten entre els ponents amb els advocats del nostre Servei Jurídic, especialistes en aquesta temàtica, i que a més, compten ja amb l’experiència d’haver assessorat en la matèria a un gran nombre de persones.

De moment, se n’han realitzat a quatre a poblacions situades a la Terra Alta, el Baix Ebre, la Segarra i l’Alt Empordà amb un bon nombre d’assistents i confirmant-se l’interès i la utilitat de la jornada.

Durant els propers mesos es pretén apropar-les a tot el territori, és per això que ja s’estan planificant les properes. Si esteu interessats en conèixer les dates i llocs, podeu enviar-nos un missatge a agroxarxa@agroxarxa.com o bé mitjançant aquest formulari.

IMG-20141127-WA002