Actualitat

tractor collitadora panís

La DUN 2019 a Agroxarxa

Recentment hem tancat l’enquesta global de satisfacció, que fem anualment als nostres clients perquè valorin els diferents serveis que oferim.

Com cada any, el servei millor valorat és el de Gestió d’Ajuts (DUN, CGE, Pla de Reestructuració de la Vinya, etc…), obtenint una nota de 4,35 sobre 5.

Així mateix, el resultat de la enquesta de la que estem més satisfets, és que la major part dels clients ens diuen que ens recomanarien o, directament, ens han recomanat a persones del seu entorn.

Val a dir que apreciem enormement aquesta valoració, i no podem fer altra cosa que agrair a tots els nostres clients la confiança que any rere any ens demostren.

També hem pres bona nota de les oportunitats de millora que, mitjançant l’enquesta, ens han arribat. Sempre hi ha punts que són millorables, i els apreciem especialment ja ens donen la oportunitat d’esforçar-nos per millorar aquests aspectes, i mantenir una valoració excel·lent.

Afrontem aquesta campanya DUN 2019 esperonats per aquesta valoració i amb la incertesa de la nova plataforma que hi haurà per gestionar la DUN. Ens hem preparat per treure-li el millor profit i d’aquesta manera poder seguir oferint un servei excel·lent que reverteixi directament en el rendiment de la teva explotació, i en la teva tranquil·litat.

Recordar-te també que, durant el període DUN, que acaba el proper 30 d’abril, pots demanar ajuts per la modernització de la teva explotació, i també, si ets jove, ajuts per la incorporació al món agrari.

Som especialistes en aquest tipus d’ajuts, a més a més, el nostre servei integral pot ser-te de gran utilitat. Només per posar un parell d’exemples, tramitar el CGE juntament amb l’enginyer que et fa el projecte, o bé, per un jove, plantejar-se la incorporació amb l’acompanyament dels nostres experts en fiscal i laboral, acaba revertint en una major comoditat i tranquil·litat, fet especialment rellevant a l’hora de prendre unes decisions que poden tenir molt d’impacte en el teu futur immediat.

Els clients que, cada any, confien en nosaltres perquè els assessorem ens avalen com l’entitat líder a nivell català. Aprofita el coneixement que això ens aporta i vine a fer la teva DUN 2019 o CGE amb nosaltres.

Ja pots demanar hora a qualsevol de les nostres oficines.