Actualitat

DUN 2020 Agroxarxa

La DUN 2020 a Agroxarxa

Fa un any, et comentàvem que en l’enquesta global de satisfacció que fem anualment als nostres clients, sempre, el servei millor valorat és el de Gestió d’Ajuts (DUN, CGE, Pla de Reestructuració de la Vinya, etc…), enguany ha seguit sent-ho, amb una nota de 4,32 sobre 5.

Moltes persones encara tenen dubtes sobre que aporta fer la DUN a Agroxarxa. Tot i això, en els últims anys ens hem situat com els referents indiscutibles a Catalunya. Ens consta que tothom ens observa. El volum creixent de DUN’s que tramitem any rere any, unit als comentaris que rebem dels nostres clients ho reafirmen.

I què destaquen els nostres clients?

Generem confiança. La DUN cada cop és més rellevant i s’ha convertit en el pilar central per la gestió de la teva explotació. No et pots permetre fer-la de ‘qualsevol manera’.

Màxima qualitat i coneixement. Dedicar recursos a fer la DUN bé, és fonamental.  D’aquí uns mesos, el que ara et sembla un detall irrellevant pot tenir un impacte importantíssim en algun aspecte futur. Financer, fiscal, legal, patrimonial, ajuts, laboral…

Recordar-te també que, durant el període DUN, que acaba el proper 30 d’abril, pots demanar ajuts per la modernització de la teva explotació, i també, si ets jove, ajuts per la incorporació al món agrari.

Abans d’acabar, et volem comentar també, que amb els mateixos valors d’aquest servei, ha nascut el nou servei de Medi ambient i producció alimentària, el qual, ara mateix està treballant molt intensament per poder ajudar-te a donar sortida als requeriments del decret de gestió de la fertilització. Fa poc, vàrem fer un breu resum en aquest article, però no pateixis, quan vinguis a fer la teva DUN, t’informarem adequadament i podràs prendre les decisions que més et convinguin per fer-hi front.

Ja pots demanar hora a qualsevol de les nostres oficines.