Actualitat

DUN 2020 Agroxarxa

Fem la DUN 2020?

Abans que res, dir-te que esperem que tant tu com les teves persones més properes estigueu bé.

Adaptant-nos a aquestes circumstàncies excepcionals seguim fent la DUN 2020 de manera telemàtica i així evitar desplaçaments a les nostres oficines.

D’aquesta manera, si ja ets client, ens posarem en contacte amb tu per donar-te hora i conèixer com t’aniria millor fer aquest procés.

Ens adaptarem als mitjans dels que disposis. Et podem proposar fer-la senzillament per telèfon o per algun altre mitjà alternatiu. Segons com sigui la teva explotació probablement necessitem que facis un petit procés de preparació abans de la sessió, actualment estem treballant en diferents opcions i eines per tal de facilitar-t’ho.

El DARP està tramitant l’ampliació del termini dels ajuts i tràmits de DUN fins a 15 de juny (ajuts directes, ajuts a la sostenibilitat, ajuts a la competitivitat i la resta de tràmits DUN). En tot cas, degut a la incertesa actual, nosaltres recomanem presentar la teva DUN el mes aviat possible.

Sobre el Pla de Reestructuració de la Vinya, el DARP ha informat que s’allarga el termini fins 15 dies més enllà de la fi de l’estat d’alarma. Així mateix, es podrà allargar un any l’execució de les actuacions dels Plans de Reestructuració de la Vinya previstes pel 31 de juliol de 2020.

Si tens cap dubte o vols gestionar la teva DUN amb nosaltres pots posar-te en contacte per telèfon o via correu electrònic a qualsevol de les nostres oficines.