Actualitat

Les nostres oficines

Un dels punts que ens fan diferents de la resta d’assessories, és la nostra presència directe a un territori molt ampli.

Disposem de 24 oficines amb atenció continua i permanent, distribuïdes per tot Catalunya.

El desplegament, especialment important en les zones més agrícoles, ens aporta molts avantatges, entre aquests, els més interessants des del punt de vista dels nostres clients, són:

  • Atenció directe i personalitzada per part dels nostres tècnics. Per nosaltres és important que pugui gaudir d’aquesta atenció, per tant volem posar mitjans perquè hi pugui tenir un accés directe.
  • La proximitat amb el territori ens permet conèixer en ‘temps real’ el que hi passa, podent reaccionar ràpidament i oferir solucions adequades als nostres clients.
  • Estem al costat de més de 15.000 explotacions, aquesta varietat, juntament amb la proximitat multiplica la nostra experiència, fet que reverteix en una major qualitat en la prestació del servei.
  • Ens permet tenir tècnics especialistes en molts camps i que coneixen diferents realitats, això fa que puguem adaptar-nos a les necessitats i posar a disposició dels nostres clients un coneixement ‘d’ampli espectre’.

Aquestes oficines estàn complementades amb punts de servei com per exemple a Batea, Calaf o el situat a la Cooperativa La Perpetuenca.

El nostre ànim es continuar potenciant aquesta xarxa d’oficines pels motius que acabem de descriure, tot i això, ja que les noves tecnologies ens ho permeten i els clients ens ho demanen, també estem explorant noves vies de prestació de servei i dedicant recursos perquè pugui disposar d’aquests avantatges sense sortir de casa. Exemple d’això són el Portal de Client (oficina virtual pels clients dels serveis Fiscal, Comptable i Laboral) o bé la consultoria via webcam.

Si vol conèixer millor el nostre desplegament, o visitar alguna de les nostres oficines, faci un click aquí.