Actualitat

Millorem les nostres oficines per oferir un servei capdavanter

Recentment hem millorat i ampliat les nostres oficines de Lleida i Artesa de Segre i actualment estem treballant en una nova oficina a Tortosa.

Després de 25 anys continuem creixent amb tu, i gràcies a la confiança que has dipositat amb nosaltres, juntament amb més de 20.000 explotacions de tot el territori, seguim sent els líders en el nostre model de negoci.

La nostra voluntat és seguir creixent al costat de clients com tu, que heu fet necessari i a la vegada possible aquest salt qualitatiu en les nostres instal·lacions, per a seguir sent capdavanters i referents en el sector agroramader de Catalunya.

Per a la modernització i millora d’aquestes oficines, ens em inspirat en les necessitats dels clients actuals, oficines més tecnològiques, però a la vegada més personals i més properes. Són oficines modernes, més eficients energèticament i respectuoses amb el medi ambient.

Amb els nous emplaçaments busquem oferir-te una millor ubicació i facilitat d’aparcament, a la vegada que procuren millorar la teva experiència a l’oficina, acostant-nos a tu.

T’agraïm la teva confiança amb el nostre equip, sense la qual el nostre creixement no seria possible. Tu ens fas ser més líders.