Actualitat

Veniu a fer la DUN 2018 a la nova oficina de Calaf

Aquest passat dissabte 24 de febrer, vàrem portar a terme l’acte d’inauguració de la nostra nova oficina a Calaf, ubicada a l’Av. de la Pau, 31. Us hi atendrem els dimarts i  dijous de 9h a 14h. Podeu contactar-hi a través del 678 39 84 55 o a calaf@agroxarxa.com

Us convidem a estrenar-la, venint a fer-hi la DUN 2018!

A l’acte varen intervenir el Coordinador Nacional d’Unió de Pagesos, Joan Caball; l’Alcalde de Calaf, Jordi Badia; el Director Territorial del DARP, Ramón LLetjós; el gerent d’Agroxarxa, Jordi Gispert; i Joan Vidal, Coordinador Comarcal d’Unió de Pagesos a l’Anoia.

Amb el trasllat del punt de servei ubicat a Calaf, ens dotem de més recursos per tal d’arribar a totes les zones agrícoles més importants de Catalunya. Invertir en proximitat, ens aporta molts avantatges, entre aquests, els més interessants des del punt de vista dels nostres clients, són:

  • Atenció directa i personalitzada per part dels nostres tècnics. Per nosaltres és important que pugui gaudir d’aquesta atenció, per tant volem posar mitjans perquè hi pugui tenir un accés directe.
  • La proximitat amb el territori ens permet conèixer en ‘temps real’ el que hi passa, podent reaccionar ràpidament i oferir solucions adequades als nostres clients.
  • Estem al costat de més de 15.000 explotacions, aquesta varietat, juntament amb la proximitat multiplica la nostra experiència, fet que reverteix en una major qualitat en la prestació del servei.
  • Ens permet tenir tècnics especialistes en molts campsi que coneixen diferents realitats, això fa que puguem adaptar-nos a les necessitats i posar a disposició dels nostres clients un coneixement ‘d’ampli espectre’.