Actualitat

Novetats en la nostra xarxa d’oficines

Aquest proper 1 d’octubre traslladarem la nostra oficina de Vic a l’Edifici El Sucre (Carrer Historiador Ramón d’Abadal i de Vinyals, 5 baixos), una ubicació excel·lent, de fàcil accés i amb un ampli aparcament públic gratuït.

Edifici El Sucre

A més a més, aquest edifici és reconegut com a punt clau del món agrari i ramader, ja que s’hi troben també la Llotja, Assaporc, el Consell Comarcal d’Osona, la Cambra de Comerç i just al costat hi ha situat el Departament d’Agricultura.

El trasllat a les noves instal·lacions obeeix l’ànim que tenim a Agroxarxa per oferir als nostres clients sempre la millor atenció i continuar sent referents en el nostre sector.

Un dels nostres valors és la proximitat, no tant del punt de vista geogràfic com si de la voluntat per ser coneixedors de les inquietuds i necessitats dels ramaders i pagesos de Catalunya i, per tant, poder aportar les millors solucions per la gestió de les seves explotacions. Per fer això de la millor manera i per oferir el millor servei, també cal posar en valor el fet de disposar d’una xarxa d’oficines que ens apropi a tot el territori, aquest cop si, buscant la proximitat geogràfica.

Així, amb la voluntat de continuar apropant el nostre servei al territori, com un dels nostres principals trets diferencials, a més a més del canvi d’ubicació a Vic, aquest 2014 també hem obert tres nous punts de servei: un a Bellver de Cerdanya, un altre a Olot i un tercer, una col·laboració amb la Cooperativa la Perpetuenca, a Santa Perpètua de Mogoda.

L’objectiu d’aquests punts és complementar la cobertura que ja prestem a les 24 oficines existents. Facilitant l’accés als nostres serveis als clients que ja confien en nosaltres, i millorant l’accés a futurs clients que també hi vulguin confiar. Volem apropar el nostre servei d’assessorament integral a territoris on creiem que els nostres valors d’especialització, confiança i proximitat poden ser una eina molt útil tant per millorar l’efectivitat de les explotacions agrícoles o negocis en general com per trobar solucions a necessitats particulars.

Les adreces i els horaris d’aquests punts de servei els adjuntem a continuació:

Bellver de Cerdanya

Plaça Sant Roc, 3

Tel. 696 450 219

bellver@agroxarxa.com

Tots els dijous (de 9 h a 14 h i de 15.30 h a 18.30 h) i a l’estiu (8.30 a 14.30)

Olot

C. del rei Martí l’humà, 9

Tel. 972 678 717

olot@agroxarxa.com

Tots els dimarts (de 9:30h a 14:30 h)

Sta. Perpètua de Mogoda

Ctra. Sabadell, km 4 (Coop. La Perpetuenca)

Tel. 93 840 09 18

franqueses@agroxarxa.com

Tots els dimarts (de 9:15h a 14:15 h)