General

Portal del Client

 

Una eina posada al seu abast per facilitar-li l’accés a la seva documentació.

En un moment en què l’accés a la informació és cada vegada més immediat cal continuar adaptant-nos perquè això sigui possible en el nostre àmbit. Com a assessoria estem al dia i busquem tots els mitjans possibles per tal d’oferir-li un servei de qualitat, eficient i que li permeti accedir a la seva informació el més fàcilment possible i en qualsevol moment.

Per això el Portal del Client està a disposició de tots els clients dels serveis fiscal, comptable i laboral que ho sol·licitin, i ofereix la possibilitat al client d’accedir des de qualsevol lloc mitjançant un accés privat als documents que gestionem en nom seu, i que estan relacionats amb aquests serveis, com per exemple els impresos fiscals presentats a Hisenda, nòmines, contractes, etc. i alhora li permet fer consultes de la informació de les dades disponibles de la seva activitat.

newletter1_portal_0

 

En resum, per què és important el Portal del client?

  • Amb el mateix cost per a vostè, s’inclou aquesta eina que simplifica i alhora amplia les prestacions del nostre servei.
  • Està oberta i al seu abast les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.
  • Té tots els documents d’impresos fiscals presentats, la documentació laboral així com qualsevol document que pugui necessitar de forma immediata.
  • Té totes les dades de la seva empresa (fiscals, laborals i comptables) en un mateix lloc i a ‘un cop de click’.
  • I també la informació dels serveis que té activats amb nosaltres.

L’accés és fàcil i està situat a la pàgina principal de la nostra web: www.agroxarxa.com

newletter1_portal_1

 

Recentment hem fet una enquesta als clients que tenen el Portal activat i l’han valorat amb un 4,2 sobre 5. Destacant especialment l’accés instantani a la documentació durant les 24h i també el fet de rebre avisos cada vegada que hi ha nova documentació, així el temps entre l’elaboració del document i la vostra recepció és mínim.

Seguim treballant per ampliar les possibilitats d’interacció del Portal del client i poder oferir cada vegada millors opcions amb l’objectiu de facilitar-vos al màxim la feina.

Per donar-vos d’alta al servei, comuniqueu-ho a la vostra oficina!

Un pensament quant a “Portal del Client”

Els comentaris estan tancats.