Campanyes finalitzades

Revisa ara la teva renda i estalvia al Juny!

Revisa la teva renda abans de final d’any, inverteix ara per estalviar al juny!

— CAMPANYA FINALITZADA —

Una revisió de la teva situació fiscal abans d’acabar l’any 2012 et pot permetre adaptar-la i treure’n el màxim profit a l’assessorament fiscal.

Sovint acudim a l’assessor fiscal en el moment d’elaborar i realitzar les declaracions tributàries, en canvi, per aprofitar al màxim els avantatges legals existents i tributar el mínim possible, és necessari revisar la fiscalitat durant l’any en curs, ja que és quan pots prendre les decisions que et poden fer reduir la tributació en el futur.

Per exemple, si la teva activitat ha tingut un bon any d’ingressos pot ser el moment per a realitzar una inversió que gaudeix d’avantatges fiscals, o fer una aportació a un pla de pensions que et permeti estalviar una bona quantitat d’impostos.

Si has rebut un premi o un ingrés extraordinari provinent d’una expropiació o una venda de patrimoni, estudia abans de final dany les possibilitats existents per estalviar al màxim els impostos a pagar.

Una bona planificació de la teva tributació pot estalviar-te sorpreses de darrera hora i et permetrà anticipar-te als esdeveniments escollint la opció més encertada en cada moment.

T’oferim proximitat i una àmplia experiència en assessorar persones i empreses, amb un equip de professionals al teu servei a totes les nostres oficines.

Vine i informa’t, és hora de sembrar per collir.

Revisa ara la teva renda i estalvia al Juny!