Actualitat

Realitzar la dun 2015

Seguim amb la campanya DUN 2015

Després d’una sèrie de retards a l’hora de començar-la deguts a l’Administració, en aquests moments estem ja en el punt àlgid de la campanya.

Un gran nombre de pagesos ja han passat per les nostres oficines per fer la seva Declaració Única Agrària (DUN 2015) i han rebut l’assessorament del nostre tècnic especialista al respecte de les novetats que comporta el nou PDR i quines implicacions té a la seva explotació en concret.

Com és habitual en nosaltres, durant la elaboració de la DUN 2015 s’ha procurat que l’accés als ajuts sigui un èxit i el risc de penalitzacions mínim, cosa que reforcem amb una sèrie de controls interns als que sotmetem les DUN 2015 abans i després de la seva presentació (aquest procés es únic i exclusiu a Agroxarxa).

Aprofitem per recordar-li també que ja estem en període per demanar l’ajut per la Incorporació de Joves i els ajuts per realitzar inversions a la seva explotació (Pla de Millora, Diversificació cap a activitats no agrícoles i altres ajuts per la Mitigació del canvi climàtic).

Com ja hem dit abans, enguany comença a aplicar-se el nou PDR 2015-2020, amb les conseqüents novetats i els dubtes que de ben segur us sorgeixen al aplicar la informació existent a la vostra explotació o situació concreta, es per això que us convidem a contactar amb nosaltres per informar-vos dels detalls d’aquesta convocatòria i resoldre els dubtes que pugueu tenir.

DUN 2015