Actualitat

Camp de cereal sec

Termini de contractació d’assegurances agràries

L’informem que estem en termini per contractar les línies de cereals i altres conreus extensius, oliveres, ametllers, raïm de vinificació i pèrdua de pastures.

Si enguany contracta qualsevol d’aquestes assegurances amb nosaltres durant el mes de novembre, li farem un obsequi
(fins a esgotar existències)

Li oferim l’assegurança més adequada a la seva necessitat i un servei de qualitat que ens diferencia de la resta, com el seguiment de sinistres per defensar els seus drets. Més de 7.000 clients ja confien en la nostra Corredoria.
asa 16 * Pels cultius de cereals d’hivern, oleaginoses i lleguminoses únicament queden coberts els danys per fauna silvestre en les parcel·les de reg si es contracta la pòlissa abans del 20 de desembre, a les parcel·les de secà i pels altres conreus, continuen estant coberts els danys per fauna silvestre.
Fins al 31 de març de 2017 es podran fer modificacions a les parcel·les de secà que hi hagi cereals i altres conreus extensius.
El sinistre per danys de conills als cereals s’ha de declarar abans del 15 d’abril de 2017.

I també, únicament si contracta ara la pòlissa de conreus herbacis i vinya amb nosaltres, a la primavera tindrà l’opció de contractar l’assegurança de sobrepreu. Amb aquesta pòlissa li oferim la possibilitat d’incrementar el preu d’assegurament dels cultius fins un 30%. Els riscos coberts són la pedra de manera obligatòria i el foc de manera opcional.

No dubti a trucar per ampliar la informació.