Actualitat

Un dels nostres clients premiat amb una pòlissa gratuïta

Client premiat amb una assegurança agrària.Seguint amb la campanya del sorteig mensual d’una pòlissa gratuïta entre totes les pòlisses contractades, el guanyador del passat mes d’octubre va ser un dels nostres clients de l’oficina de Vic, en Pere Ares Puigsasllosas, ramader que té una explotació de conills i ovelles a Muntanyola, Osona.

La campanya està promoguda per Agromútua, mútua d’assegurances de la qual formem part i amb la que tramitem totes les vostres pòlisses d’assegurances agràries (collites i bestiar).

En Pere, al qual volem aprofitar per donar-li l’enhorabona, confia fa temps en el nostre assessorament en la contractació de les seves assegurances agràries.

El nostre servei es diferencia del que ofereix el mercat habitualment, amb uns trets que el fan únic i que radiquen en la combinació del nostre coneixement, experiència i la personalització que prestem als nostres clients. Aquest servei va molt més enllà de la simple contractació i per exemple en cas de sinistre, fem acompanyament en les peritacions i gestió d’aquestes per defensar al màxim els drets dels nostres clients.