Actualitat

Vine a fer la DUN 2015 a Agroxarxa!

Amb el pas dels anys, la DUN ha anat agafant importància i cada cop hi ha més interrelació entre la DUN i la gestió corrent de l’explotació. És per això que la DUN mai ha estat un tràmit, es requereix coneixement expert per la seva elaboració, cal fer-la pensant en totes les implicacions i dedicant-hi l’atenció i recursos necessaris.

Així, degut a tots els canvis derivats de la nova PAC, es recomanable realitzar la DUN de manera acurada, per assegurar que l’accés als ajuts sigui un èxit i el risc de penalitzacions mínim.

A Agroxarxa el principal i més important element diferenciador de la nostra DUN és l’anàlisi i tracte particular de cada cas. El nostre assessorament està avalat per un equip tècnic expert i especialitzat en la gestió d’ajuts i subvencions amb uns sistemes interns de seguiment i revisió que vetllen perquè totes les DUN arribin a bon port.

Així mateix, informa’t sobre les noves línies d’ajuts per portar a terme inversions a la teva explotació o bé incorporar-te al món agrari com a jove agricultor.

DUN 2015