Actualitat

Donant suport a l’emprenedor: xerrada a Reus

El dijous 6 de juny, s’ha celebrat a Reus la xerrada informativa “El camí de l’emprenedor. De la idea al negoci” a REDESSA, a l’edifici del Tecnoparc. La motivació d’Agroxarxa de donar un servei a l’empresari i en aquest cas, a l’emprenedor, lligat amb el servei que ofereix REDESSA a la ciutat ens ha permès poder organitzar aquesta jornada on s’hi han trobat emprenedors de diversos sectors.L’objectiu de la jornada és donar eines i pautes bàsiques als emprenedors davant de la situació i les incògnites que se’ls presenten quan tenen una idea de negoci i la volen tirar endavant.

  • Quines són les idees bàsiques què cal tenir en compte?
  • Què cal considerar davant del repte de muntar una nova empresa?
  • Quines situacions o actituds ens poden fer tirar enrere i fer que el nostre projecte no prosperi?

Davant d’aquestes qüestions cal una actitud emprenedora, positiva i especialment atrevir-se a sortir de la nostra zona de confort, i així poder donar sortida d’una manera viable al projece que vulguem desenvolupar.

A la jornada, hem pogut escoltar, en Joan Salvador Vernet, un pagès del Priorat de vocació familiar que amb iniciativa ha diversificat la seva explotació, primer cap a l’agroturisme i més recentment amb un celler. Aquesta diversificació en el món de l’en ologia s’ha donat gràcies a l’emprenedoria del seu fill Roger, l’enòleg de la bodega. D’aquesta manera, han unit la tradició d’un món com la pagesia amb l’emprenedoria i modernitat de la posada en marxa d’un celler que els ha permès elaborar vins de gran renom.

CIMG2643